Stránky jsou v průběžné rekonstrukci. Omluvte, prosím, dočasnou nefunkčnost některých odkazů.

Pánská móda 2020

Pánská móda 2020. Oblékáme na plesy, svatby, do tanečních, manažery i klasický ležérně. Sledujeme módu a pravidelně obnovujeme náš sortiment. Nabízíme i nadměrné velikostí (až 6XL nebo boty až v.47). Najdete nás v Kroměříži na Riegrovo náměstí 143. Těšíme se na vás :)

Svatební šaty/červenec 2020

Kolekce Elena Morar 2020/2

Naši modní návrháři pro vás připravili druhou část kolekce svatebních šatů pro rok 2020. Šaty šijeme v různých barvách (bíla, ivory, mléčna, šampaň...) Objednejte se u nás na výběr těch svých NEJ šatů. Ušijeme vám je přímo na míru. Nebojte se, šaty šité na míru si nemusíte zakoupit, můžete si je pouze zapůjčit. ? Ceny jsou velice přijatelné. Přijďte se přesvědčit.

Dětské šaty2020

Náš salón DreamDress nabízí také dětské šaty na svatbu a k svatému přijímaní. Různé věkové kategorie. Šaty můžeme ušít i na míru v jiných barvách.

kolekce Desert Rose 2020

Pro nevěsty opět novinka od salónu DreamDress. Kolekce Desert Rose 2020 od Eleny Morar nabízí nové zajímavé modely svatebních šatů, které si u nás můžete nechat ušit na míru!!! Šaty šijeme jen na zakázku!!! Těšíme se na vás, milé nevěsty :)

LETNÍ SVATEBNÍ ŠATY 2020

Svatební šaty , které jsme ušili jen podle foto z veřejného webu. Šijeme šaty na zakázku jak z našeho webu, tak i podle vámi zvolené fotografie :) Těšíme se opět na náročné nevěsty, pro které děláme maximum a dokážeme vykouzlit srdečný úsměv na tváři :)

Aktuálně

Nepromeškejte nové šatičky pro léto 2023. Těšíme se na vás, milé nevěsty :) Tým DreamDress